BUK fejrede det første år

I 3F Københavns værdigrundlag står der bl.a.: ”Mangfoldighed er en styrke. Mangfoldighedsarbejdet skal vise 3F Københavns bredde og være til gensidig inspiration og forståelse for medlemmernes vilkår”. Derfor støtter 3F København også aktivt op om ”BUK – Bosnisk Hercegovinsk Forening København”, der bl.a. arbejder for, at arrangere forskellige arrangementer, hvis mål er at fremme kulturmødet mellem den bosniske og den danske kultur og at styrke børns og voksnes deltagelse i foreningsarbejdet med henblik på, at fremme deres aktive og demokratiske medborgerskab.

Den 22. april afholdt BUK en manifestation for at markere og fejre 25 års uafhængighed for Bosnien-Hercegovinas befolkning, samt fejring af 1 årsdagen for Bosnisk-Hercegovinsk Forening København. Der var stor interesse for begivenheden hvor ca. 200 medlemmer og aktivister mødte op. Dagen blev markeret med nogle gode taler af blandt andre Københavns overborgmester Frank Jensen, Bosnien-Hercegovinas ambassadør i Danmark, Hr. Haris Basic, formand for 3F København Bjarne Høpner og formand for BUK, Dzevad Ramic (faglig sekretær i 3F København). Gæsterne blev underholdt med kulturel folkedans udført af børn og voksne, sang, madsmagning, recitationer og udstillinger med temaet ” bosniske tæpper” på en meget værdig og kreativ måde.

Bosnisk- Hercegovinsk Forening København vil hermed gerne sige tak til alle gæster, designer Mads Nørgaard, sponsorer, deltagere, dirigenter og ledere af forskellige aktiviteter under BUK. En særlig tak til 3F København der har været med til, at støtte arrangementet. Vi kan med stolthed sige, at vi ser frem til fremtidige arrangementer.

Dzevad Ramic, faglig sekretær samt formand for BUK

Fra venstre: Hr. Haris Basic (Bosniens-Hercegovinas ambassadør i Danmark), Dzevad Ramic (Faglig sekretær i 3F København samt formand for BUK), Bjarne Høpner (Formand i 3F København), Frank Jensen (Overborgmester i København).

 

 
id-5